Onze machines

Bij FIS Houtbewerking beschikken we over een uitgebreide selectie geavanceerde machines, waaronder:

Biesse Rover A: Deze veelzijdige CNC-freesmachine biedt ons de mogelijkheid om complexe vormen en nauwkeurige details te realiseren. Ideaal voor zowel kleine als grote productieopdrachten.

Biesse Klever 1836 G FT: Een robuuste en efficiënte CNC-freesmachine die perfect is voor het bewerken van diverse materialen. Deze machine helpt ons om snel en nauwkeurig te werken, waardoor we flexibel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

Opticut Dimter Line: Deze geavanceerde opdeelzaag optimaliseert het zaagproces en minimaliseert materiaalverspilling. Met de Opticut Dimter Line kunnen we efficiënt en economisch werken, wat resulteert in scherpe prijzen en korte levertijden voor onze klanten.

Altendorf F45: Een state-of-the-art paneelzaag die bekend staat om zijn precisie en betrouwbaarheid. Met deze machine kunnen we perfect rechte en nauwkeurige zaagsneden maken, wat essentieel is voor hoogwaardige meubelproductie.

Met deze machines kunnen we een compleet pakket aan diensten bieden. Of het nu gaat om meubelstukken of nauwkeurige afwerkingen, wij leveren kwaliteit.

Scroll naar boven